۱۴۰۱/۰۷/۲۶ - ۱۷:۰۰

آغاز ساخت ۱۰۰ شناور نفتی ایرانی برای نخستین بار/ عملیات سوآپ فرآورده از ترکمنستان آغاز شد

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: ساخت ۱۰۰ شناور ایرانی با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری را آغاز کرده‌ایم. حدود ۴۵ شرکت ایرانی متقاضی این کار شده‌اند.

آغاز ساخت ۱۰۰ شناور نفتی ایرانی برای نخستین بار/ عملیات سوآپ فرآورده از ترکمنستان آغاز شد

به گزارش سراج24؛ محسن خجسته‌مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت در همایش جذب سرمایه‌گذاری برای صنعت نفت گفت: در حال حاضر ۱۰۰ شناور خارجی کار خدمات پشتیبانی سکوهای نفتی و گازی ایران را انجام می‌دهند که عمده خدمه‌های آنها نیز خارجی هستند. در این راستا ساخت ۱۰۰ شناور ایرانی با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری را آغاز کرده‌ایم. حدود ۴۵ شرکت ایرانی متقاضی این کار شده‌اند.

وی اظهار داشت: همکاری ما با کشور روسیه علاوه بر توسعه میادین نفتی و گازی شامل سوآپ فرآورده‌های نفتی نیز شده است و قرارداد آن با شرکت‌های روسی شکل گرفته است. کار سوآپ چندین محموله فرآورده نفتی نیز با ترکمنستان انجام شده است و اخیرا با برخی از کشورهای همسایه برای توسعه میادین نفتی نیز مذاکراتمان آغاز شده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••